عاشورمحمدی, مرضیه, حسینی قابوس, حسین. (1397). امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), 57-71.
مرضیه عاشورمحمدی; حسین حسینی قابوس. "امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 3, 1397, 57-71.
عاشورمحمدی, مرضیه, حسینی قابوس, حسین. (1397). 'امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(3), pp. 57-71.
عاشورمحمدی, مرضیه, حسینی قابوس, حسین. امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(3): 57-71.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب