1.

بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد

صفحه 1-13
نازنین داراب زاده؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ پریسا حجازی

2.

آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان

صفحه 15-21
مسعود خزائی فدافن؛ ناصر مهرشاد؛ محمد رضوی

3.

اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی

صفحه 23-31
سارا خدری؛ محمد گلی؛ فروغ مرتضایی نژاد

4.

تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب

صفحه 33-42
لیلا بهبهانی؛ محمدرضا اصلاحی

5.

ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین

صفحه 43-55
احمد پدرام نیا؛ علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین

6.

امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

صفحه 57-71
مرضیه عاشورمحمدی؛ حسین حسینی قابوس

7.

بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده

صفحه 73-83
مهشید حسنی تبار؛ مسعود هنرور

8.

استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی

صفحه 85-96
سمیه رستگار؛ سولماز طهماسبی

9.

اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان

صفحه 97-108
علی خزائی؛ سارا کوهی کمالی

10.

بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان

صفحه 109-118
پریسا شمسایی؛ لیلا نوری

11.

ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ

صفحه 119-128
نازنین قهرمانی؛ حجت گاراژیان؛ اکرم شریفی

12.

بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی

صفحه 130-149
مائده عبادی ملاباشی؛ لیلا ناطقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب