نصیر مسلم, نفیسه, آریایی, پیمان, احمدی, محمد. (1397). بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 1-11.
نفیسه نصیر مسلم; پیمان آریایی; محمد احمدی. "بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1397, 1-11.
نصیر مسلم, نفیسه, آریایی, پیمان, احمدی, محمد. (1397). 'بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 1-11.
نصیر مسلم, نفیسه, آریایی, پیمان, احمدی, محمد. بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(4): 1-11.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب