1.

بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر

صفحه 1-11
نفیسه نصیر مسلم؛ پیمان آریایی؛ محمد احمدی

2.

بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر

صفحه 13-30
حسنیه امینی؛ لیلا روفه گری نژاد

3.

بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری

صفحه 31-41
گلاره کدیورزاده؛ فرزانه عبدالملکی

4.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

صفحه 43-54
الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی

5.

اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک

صفحه 55-64
زهره قلعه موسیانی؛ رضوان پوراحمد؛ محمدرضا اسحاقی

6.

بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه

صفحه 65-77
رقیه اشرفی پورقانلو؛ زهرا رجبی؛ احسان مقدس کیا؛ صمد زارع

7.

بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)

صفحه 79-86
فاطمه علوی خوشحال؛ اکرم شریفی

8.

ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق

صفحه 87-105
نجمه سرباز؛ محسن وظیفه دوست؛ مجید علی آبادی

9.

بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

صفحه 107-118
زهرا دولت آبادی؛ سیدعلی مرتضوی؛ معصومه مقیمی؛ حمید بخش آبادی؛ سید حسین استیری

10.

ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار

صفحه 119-136
مهسا نکته سنج اول؛ عیسی جاهد؛ ریحانه مهدیان؛ مجتبی آذری آنپار

11.

مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران

صفحه 137-150
محبوبه موسی یی پور؛ بهاره شعبان پور؛ پرستو پورعاشوری؛ انیسه جمشیدی؛ یاسمن اعتمادیان

12.

مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ

صفحه 151-160
فخرالدین صالحی؛ اشرف گوهری اردبیلی

13.

رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران

صفحه 161-170
مرتضی محمدی؛ محسن زارعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب