نکته سنج اول, مهسا, جاهد, عیسی, مهدیان, ریحانه, آذری آنپار, مجتبی. (1397). ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), 119-136.
مهسا نکته سنج اول; عیسی جاهد; ریحانه مهدیان; مجتبی آذری آنپار. "ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1397, 119-136.
نکته سنج اول, مهسا, جاهد, عیسی, مهدیان, ریحانه, آذری آنپار, مجتبی. (1397). 'ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. 119-136.
نکته سنج اول, مهسا, جاهد, عیسی, مهدیان, ریحانه, آذری آنپار, مجتبی. ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 10(4): 119-136.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب