Hassani, Maryam, Hasani, Shirin. (1397). Nano-encapsulation of thyme essential oil in chitosan-Arabic gum system: evaluation of its antioxidant and antimicrobial properties. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), 75-82.
Maryam Hassani; Shirin Hasani. "Nano-encapsulation of thyme essential oil in chitosan-Arabic gum system: evaluation of its antioxidant and antimicrobial properties". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 2, 1397, 75-82.
Hassani, Maryam, Hasani, Shirin. (1397). 'Nano-encapsulation of thyme essential oil in chitosan-Arabic gum system: evaluation of its antioxidant and antimicrobial properties', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(2), pp. 75-82.
Hassani, Maryam, Hasani, Shirin. Nano-encapsulation of thyme essential oil in chitosan-Arabic gum system: evaluation of its antioxidant and antimicrobial properties. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 2(2): 75-82.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب