اسلامی فر, احمد, فرهنگی, مهرداد, رضایی, کرامت الله, امیری مجازی, باقر, اخوان بهابادی, محمد. (1396). اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد، بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), -.
احمد اسلامی فر; مهرداد فرهنگی; کرامت الله رضایی; باقر امیری مجازی; محمد اخوان بهابادی. "اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد، بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10, 4, 1396, -.
اسلامی فر, احمد, فرهنگی, مهرداد, رضایی, کرامت الله, امیری مجازی, باقر, اخوان بهابادی, محمد. (1396). 'اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد، بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 10(4), pp. -.
اسلامی فر, احمد, فرهنگی, مهرداد, رضایی, کرامت الله, امیری مجازی, باقر, اخوان بهابادی, محمد. اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد، بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 10(4): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب