1.

تأثیر سطوح مختلف سولفات روی (ZnSO4) در جیره غذایی بر هماتوکریت و فراسنجه‌های خونی ماهی قرمز (Carassius auratus)

عبدالرضا جهانبخشی؛ علی شعبانی؛ شهاب قاضی؛ حامد کلنگی میاندره

2.

تاثیرداروی سرترالین بر میزان هورمون های هیپوفیز – بیضه و فرآیند اسپرماتوژنزدر موش صحرایی

لاله پاشا؛ مختار مختاری؛ سعید خاتم ساز؛ مهرداد شریعتی

3.

بررسی چند شکلی ژن GDF9 در گوسفند قره گل و ارتباط آن با چند قلوزایی

رضا سید شریفی؛ نجات بادبرین؛ امجد بهمنی؛ علی مجتهدین

4.

اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد، بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen)

احمد اسلامی فر؛ مهرداد فرهنگی؛ کرامت الله رضایی؛ باقر امیری مجازی؛ محمد اخوان بهابادی

5.

بافت شناسی غدد ضمیمه دستگاه گوارش در لارو تازه تفریخ یافته ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum

زهرا خوشنود

6.

بررسی اثرات به کارگیری سطوح مختلف گالاکتو اولیگوساکارید بر سیستم دفاع آنتی اکسیدانی در ماهی زبرا(Danio rerio)

سمیرا یوسفی؛ سید حسین حسینی فر؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ حامد پاک نژاد

7.

بررسی مقایسه ای شاخص های خونی و برخی ازفاکتورهای بیوشیمیایی وآنزیمی سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان در اثر تغذیه با جیره غذایی دستی و تجاری

مجید محمد نژاد

8.

استفاده از نانومیله های طلا در درمان سلول های سرطانی سینه به روش نورگرما درمانی و بررسی توزیع بافتی آن در مدل موشی

محسن کلانتری؛ کاظم پریور؛ مجتبی صلوتی؛ مهرداد حمیدی؛ سعید عمادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب