فاضلی کاخکی, سید فاضل, گلدانی, مرتضی. (1397). اثر نانو ذرات اکسید روی در بهبود خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد سویا (Glycine max L.) رقم ویلیامز تحت تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2(46) تابستان), 253-268.
سید فاضل فاضلی کاخکی; مرتضی گلدانی. "اثر نانو ذرات اکسید روی در بهبود خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد سویا (Glycine max L.) رقم ویلیامز تحت تنش شوری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 2(46) تابستان, 1397, 253-268.
فاضلی کاخکی, سید فاضل, گلدانی, مرتضی. (1397). 'اثر نانو ذرات اکسید روی در بهبود خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد سویا (Glycine max L.) رقم ویلیامز تحت تنش شوری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(2(46) تابستان), pp. 253-268.
فاضلی کاخکی, سید فاضل, گلدانی, مرتضی. اثر نانو ذرات اکسید روی در بهبود خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد سویا (Glycine max L.) رقم ویلیامز تحت تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1397; 12(2(46) تابستان): 253-268.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب