1.

اثر کودهای زیستی و شیمیایی فسفر بر کارآیی مصرف نور، غلظت فسفر و عملکرد دانه گندم رقم پیشگام

صفحه 171-190
سمیه وجدانی‌آرام؛ گودرز احمدوند؛ سمیه حاجی‌نیا

2.

واکنش گیاه همیشه بهار (Calendula officinalis L.) به آسکوربیک اسید و براسینواستروئید در شرایط تنش خشکی

صفحه 191-210
خاطره همتی؛ علی عبادی؛ سعید خماری؛ محمد صدقی

3.

اثر باکتری های حل کننده فسفات و قارچ میکوریزا بر ویژگی های فنولوژیک و فیزیولوژیک گندم در شرایط دیم

صفحه 211-236
رحیم ناصری؛ مهرشاد براری؛ محمدجواد زارع؛ کاظم خاوازی؛ زهرا طهماسبی؛ آنیتا یاقوتی پور

4.

عملکرد و درصد روغن ارقام گلرنگ (Carthamus tinctorius L.) در کشت بهاره و تابستانه تحت تاثیر تنش خشکی

صفحه 237-252
غلامحسین شیراسماعیلی؛ علی اکبر مقصودی مود؛ غلامرضا خواجویی نژاد؛ روح اله عبدالشاهی

5.

اثر نانو ذرات اکسید روی در بهبود خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و اجزای عملکرد سویا (Glycine max L.) رقم ویلیامز تحت تنش شوری

صفحه 253-268
سید فاضل فاضلی کاخکی؛ مرتضی گلدانی

6.

اثر کاربرد کود ورمی‎کمپوست بر صفات فیزیولوژیک ژنوتیپ‎های کلزا (Brassica napus L.) در دو تاریخ کاشت

صفحه 269-286
الناز صمدزاده قلعه جوقی؛ اسلام مجیدی هروان؛ امیرحسین شیرانی راد؛ قربان نورمحمدی

7.

تأثیر محلول‌پاشی آهن و روی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد، اجزای عملکرد و کیفیت دانه ذرت شیرین

صفحه 287-302
افسانه یوسف پور؛ الناز فرج زاده معماری تبریزی

8.

اثر سالیسیلیک اسید بر صفات مورفو - فیزیولوژیک به لیمو (Lippia citriodora) در شرایط مزرعه ای و درون شیشه ای

صفحه 303-316
حسن نورافکن

9.

بررسی عملکرد و صفات فیزیولوژیکی و فنولوژیکی مرتبط با آن در ارقام مختلف کلزا (Brassica napus L.)

صفحه 317-336
عباس فروغی؛ عباس بیابانی؛ علی راحمی؛ قربانعلی رسام

10.

عوامل مؤثر بر وقوع عارضه اختلال در غلاف‌بندی سویا (Glycine max L.) در گرگان

صفحه 337-354
امیر محتشم امیری؛ محمدرضا داداشی؛ ابوالفضل فرجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب