عباس زاده, سارا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن. (1398). ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1 (33) بهار), 83-95. doi: 10.30495/jfh.2019.543640
سارا عباس زاده; مینا کارگزاری; حسن گندمی نصرآبادی. "ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1 (33) بهار, 1398, 83-95. doi: 10.30495/jfh.2019.543640
عباس زاده, سارا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن. (1398). 'ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1 (33) بهار), pp. 83-95. doi: 10.30495/jfh.2019.543640
عباس زاده, سارا, کارگزاری, مینا, گندمی نصرآبادی, حسن. ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(1 (33) بهار): 83-95. doi: 10.30495/jfh.2019.543640


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب