1.

ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده

صفحه 1-19
سعید سخاوتی زاده؛ محمود امین لاری؛ حمیدرضا قیصری؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد تقی گلمکانی

2.

تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون

صفحه 21-33
لیلا هوشیار؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیر چی؛ ممنونه شنگول

3.

اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی

صفحه 35-48
صبا تفکیکی؛ شهرام حنیفیان

4.

بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395

صفحه 49-58
بهاره هندیجانی؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی؛ فرحمند صالح زاده

5.

شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی

صفحه 59-70
مریم جدی؛ جلیل خندقی

6.

تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ

صفحه 71-81
شیما نیکزاد؛ سمیرا بهرامیان

7.

ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا

صفحه 83-95
سارا عباس زاده؛ مینا کارگزاری؛ حسن گندمی نصرآبادی

8.

بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز

صفحه 97-112
فاطمه دین پژوه؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب