هوشیار, لیلا, حصاری, جواد, آزادمرد دمیر چی, صدیف, شنگول, ممنونه. (2). تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1 (33) بهار), 21-33. doi: 10.30495/jfh.2024.543643
لیلا هوشیار; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیر چی; ممنونه شنگول. "تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1 (33) بهار, 2, 21-33. doi: 10.30495/jfh.2024.543643
هوشیار, لیلا, حصاری, جواد, آزادمرد دمیر چی, صدیف, شنگول, ممنونه. (2). 'تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1 (33) بهار), pp. 21-33. doi: 10.30495/jfh.2024.543643
هوشیار, لیلا, حصاری, جواد, آزادمرد دمیر چی, صدیف, شنگول, ممنونه. تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2; 9(1 (33) بهار): 21-33. doi: 10.30495/jfh.2024.543643


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب