ناطقی, لیلا, سادات رسول, محبوبه, شهاب لواسانی, علیرضا, استیری, سید حسین. (1398). تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), 1-14. doi: 10.30495/jfst.2019.543715
لیلا ناطقی; محبوبه سادات رسول; علیرضا شهاب لواسانی; سید حسین استیری. "تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 2, 1398, 1-14. doi: 10.30495/jfst.2019.543715
ناطقی, لیلا, سادات رسول, محبوبه, شهاب لواسانی, علیرضا, استیری, سید حسین. (1398). 'تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), pp. 1-14. doi: 10.30495/jfst.2019.543715
ناطقی, لیلا, سادات رسول, محبوبه, شهاب لواسانی, علیرضا, استیری, سید حسین. تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(2): 1-14. doi: 10.30495/jfst.2019.543715


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب