1.

تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری

صفحه 1-14
لیلا ناطقی؛ محبوبه سادات رسول؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید حسین استیری

2.

افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای

صفحه 15-28
تکتم مستقیم؛ حکیمه طباطبایی؛ علیرضا رحمن

3.

تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانه‌زده و بررسی تاثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس

صفحه 29-40
اکبر جوکار؛ مریم شاه امیریان؛ ماشا... زارع

4.

بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده

صفحه 41-51
سعیده هاشمیان؛ امیر حسین الهامی؛ محمد آرمین

5.

غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان

صفحه 53-68
منیژه حیدری؛ مهراب یادگاری؛ زریر سعیدی؛ هومان مولوی

6.

بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

صفحه 69-77
مینو افتخاری یزدی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم شریفی

7.

ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمک‌سود و حرارت دیده توسط مایکروویو

صفحه 79-89
سید محمد میری؛ مسعود هدایتی فرد

8.

اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری

صفحه 91-105
یگانه اویسی؛ تکتم مستقیم؛ علیرضا رحمن

9.

بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی

صفحه 107-118
بهاره حاجی رستملو؛ راحله ژیانی؛ شکوفه عمرانی

10.

بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

صفحه 119-129
اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری

11.

اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو

صفحه 131-142
علیرضا عابدینی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان

12.

ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری

صفحه 143-151
رسول رضایی؛ نسرین چوبکار؛ عبدالرضا آقاجانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب