افتخاری یزدی, مینو, شیخ الاسلامی, زهرا, شریفی, اکرم. (1398). بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), 69-77. doi: 10.30495/jfst.2019.543852
مینو افتخاری یزدی; زهرا شیخ الاسلامی; اکرم شریفی. "بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 2, 1398, 69-77. doi: 10.30495/jfst.2019.543852
افتخاری یزدی, مینو, شیخ الاسلامی, زهرا, شریفی, اکرم. (1398). 'بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(2), pp. 69-77. doi: 10.30495/jfst.2019.543852
افتخاری یزدی, مینو, شیخ الاسلامی, زهرا, شریفی, اکرم. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(2): 69-77. doi: 10.30495/jfst.2019.543852


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب