نیکزاد, شیما, بهرامیان, سمیرا. (1398). تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1 (33) بهار), 71-81. doi: 10.30495/jfh.2019.545854
شیما نیکزاد; سمیرا بهرامیان. "تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1 (33) بهار, 1398, 71-81. doi: 10.30495/jfh.2019.545854
نیکزاد, شیما, بهرامیان, سمیرا. (1398). 'تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1 (33) بهار), pp. 71-81. doi: 10.30495/jfh.2019.545854
نیکزاد, شیما, بهرامیان, سمیرا. تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(1 (33) بهار): 71-81. doi: 10.30495/jfh.2019.545854


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب