دین پژوه, فاطمه, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1398). بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1 (33) بهار), 97-112. doi: 10.30495/jfh.2019.545855
فاطمه دین پژوه; محمدرضا خانی; وجیهه فدائی نوغانی. "بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1 (33) بهار, 1398, 97-112. doi: 10.30495/jfh.2019.545855
دین پژوه, فاطمه, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. (1398). 'بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1 (33) بهار), pp. 97-112. doi: 10.30495/jfh.2019.545855
دین پژوه, فاطمه, خانی, محمدرضا, فدائی نوغانی, وجیهه. بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 9(1 (33) بهار): 97-112. doi: 10.30495/jfh.2019.545855


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب