فقیه زاده گرجی, الهه, شریفی, اکرم. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 1-11. doi: 10.30495/jfst.2019.545882
الهه فقیه زاده گرجی; اکرم شریفی. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1398, 1-11. doi: 10.30495/jfst.2019.545882
فقیه زاده گرجی, الهه, شریفی, اکرم. (1398). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 1-11. doi: 10.30495/jfst.2019.545882
فقیه زاده گرجی, الهه, شریفی, اکرم. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(4): 1-11. doi: 10.30495/jfst.2019.545882


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب