1.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا

صفحه 1-11
الهه فقیه زاده گرجی؛ اکرم شریفی

2.

فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM

صفحه 13-24
اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی ایرانی؛ مصطفی مظاهری

3.

بررسی امکان بکار‌گیری بستر سیال جهت برشته کردن دانه‌های کنجد

صفحه 25-36
حمید غلامی؛ محمد مهدی افصحی؛ اصغر کرمی

4.

بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه

صفحه 37-48
زهرا صفری کوشالی؛ معصومه قطبی؛ لیلا روزبه نصیرایی

5.

بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی

صفحه 51-66
پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه

6.

تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک

صفحه 67-75
زهرا همتی اردلی؛ محمد حجت السلامی؛ ساحل سها

7.

مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین

صفحه 77-88
شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ خشایار سرابندی

8.

بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده

صفحه 89-101
مژگان یادگاری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ سید جعفر هاشمی

9.

تعیین مقاومت آنتی ‌بیوتیکی جدایه ‌های اسید ‌لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام

صفحه 103-114
سیده حدیثه موسوی؛ تیوا کفیلی

10.

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار

صفحه 115-123
اکرم شریفی؛ نسیم دیواندری؛ مریم ایزی؛ مریم ملکی

11.

مدل‌سازی استخراج روغن از دانه‌ کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

صفحه 125-138
شکوفه غراوی؛ مسعود بذرافشان؛ معصومه مقیمی

12.

بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی

صفحه 139-150
ژیلا شعبانی؛ لادن رشیدی؛ زهرا پیراوی ونک؛ زهرا غلامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب