عطای صالحی, اسماعیل, ایرانی, مهدی, مظاهری, مصطفی. (1398). فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 13-24. doi: 10.30495/jfst.2019.545883
اسماعیل عطای صالحی; مهدی ایرانی; مصطفی مظاهری. "فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1398, 13-24. doi: 10.30495/jfst.2019.545883
عطای صالحی, اسماعیل, ایرانی, مهدی, مظاهری, مصطفی. (1398). 'فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 13-24. doi: 10.30495/jfst.2019.545883
عطای صالحی, اسماعیل, ایرانی, مهدی, مظاهری, مصطفی. فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(4): 13-24. doi: 10.30495/jfst.2019.545883


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب