صفری کوشالی, زهرا, قطبی, معصومه, روزبه نصیرایی, لیلا. (1398). بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 37-48. doi: 10.30495/jfst.2019.545885
زهرا صفری کوشالی; معصومه قطبی; لیلا روزبه نصیرایی. "بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1398, 37-48. doi: 10.30495/jfst.2019.545885
صفری کوشالی, زهرا, قطبی, معصومه, روزبه نصیرایی, لیلا. (1398). 'بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 37-48. doi: 10.30495/jfst.2019.545885
صفری کوشالی, زهرا, قطبی, معصومه, روزبه نصیرایی, لیلا. بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(4): 37-48. doi: 10.30495/jfst.2019.545885


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب