شرایعی, پروین, آذرپژوه, الهام. (1398). بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 51-66. doi: 10.30495/jfst.2019.545904
پروین شرایعی; الهام آذرپژوه. "بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1398, 51-66. doi: 10.30495/jfst.2019.545904
شرایعی, پروین, آذرپژوه, الهام. (1398). 'بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 51-66. doi: 10.30495/jfst.2019.545904
شرایعی, پروین, آذرپژوه, الهام. بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(4): 51-66. doi: 10.30495/jfst.2019.545904


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب