همتی اردلی, زهرا, حجت السلامی, محمد, سها, ساحل. (1398). تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 67-75. doi: 10.30495/jfst.2019.545905
زهرا همتی اردلی; محمد حجت السلامی; ساحل سها. "تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1398, 67-75. doi: 10.30495/jfst.2019.545905
همتی اردلی, زهرا, حجت السلامی, محمد, سها, ساحل. (1398). 'تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 67-75. doi: 10.30495/jfst.2019.545905
همتی اردلی, زهرا, حجت السلامی, محمد, سها, ساحل. تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(4): 67-75. doi: 10.30495/jfst.2019.545905


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب