کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, سرابندی, خشایار. (1398). مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 77-88. doi: 10.30495/jfst.2019.545907
شیما کاوه; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; خشایار سرابندی. "مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1398, 77-88. doi: 10.30495/jfst.2019.545907
کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, سرابندی, خشایار. (1398). 'مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 77-88. doi: 10.30495/jfst.2019.545907
کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, سرابندی, خشایار. مقایسه‌ی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(4): 77-88. doi: 10.30495/jfst.2019.545907


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب