یادگاری, مژگان, اسماعیل زاده کناری, رضا, هاشمی, سید جعفر. (1398). بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 89-101. doi: 10.30495/jfst.2019.545908
مژگان یادگاری; رضا اسماعیل زاده کناری; سید جعفر هاشمی. "بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1398, 89-101. doi: 10.30495/jfst.2019.545908
یادگاری, مژگان, اسماعیل زاده کناری, رضا, هاشمی, سید جعفر. (1398). 'بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 89-101. doi: 10.30495/jfst.2019.545908
یادگاری, مژگان, اسماعیل زاده کناری, رضا, هاشمی, سید جعفر. بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(4): 89-101. doi: 10.30495/jfst.2019.545908


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب