شعبانی, ژیلا, رشیدی, لادن, پیراوی ونک, زهرا, غلامی, زهرا. (1398). بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), 139-150. doi: 10.30495/jfst.2019.545912
ژیلا شعبانی; لادن رشیدی; زهرا پیراوی ونک; زهرا غلامی. "بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4, 1398, 139-150. doi: 10.30495/jfst.2019.545912
شعبانی, ژیلا, رشیدی, لادن, پیراوی ونک, زهرا, غلامی, زهرا. (1398). 'بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4), pp. 139-150. doi: 10.30495/jfst.2019.545912
شعبانی, ژیلا, رشیدی, لادن, پیراوی ونک, زهرا, غلامی, زهرا. بررسی مقایسه‏ای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتی‏اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن‏های خوراکی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1398; 11(4): 139-150. doi: 10.30495/jfst.2019.545912


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب