. (1392). ارزیابی اثر روشهای خشک کردن بر کمیت و کیفیت مهمترین مواد مؤثره اسانس گونههای آویشن، بابونه، بادرنجبویه، ترخون و نعنا فلفلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 36-48.
. "ارزیابی اثر روشهای خشک کردن بر کمیت و کیفیت مهمترین مواد مؤثره اسانس گونههای آویشن، بابونه، بادرنجبویه، ترخون و نعنا فلفلی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1392, 36-48.
. (1392). 'ارزیابی اثر روشهای خشک کردن بر کمیت و کیفیت مهمترین مواد مؤثره اسانس گونههای آویشن، بابونه، بادرنجبویه، ترخون و نعنا فلفلی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 36-48.
. ارزیابی اثر روشهای خشک کردن بر کمیت و کیفیت مهمترین مواد مؤثره اسانس گونههای آویشن، بابونه، بادرنجبویه، ترخون و نعنا فلفلی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 1(1): 36-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب