1.

بررسی کمی و کیفی مواد موثره اسانس اندامهای مختلف گیاه دارویی جعفری کوهی ( Pimpinella aurea DC. ) در مراحل مختلف رشد، مطالعه موردی در رویشگاههای طبیعی استان تهران

صفحه 1-14
طیبه مظفری‌دهشیری؛ فاطمه سفیدکن؛ فاطمه عسکری؛ غلامرضا بخشی‌خانیکی

2.

بررسی تنوع ژنتیکی، سازگاری، انتخاب و معرفی مناسب ترین ژرم پلاسم اکسشنهای مختلف گیاه آویشن دنایی ( Thymus daenensis Celak. ) در استان مرکزی

صفحه 15-24

3.

مقایسه کمیت و کیفیت مواد موثره اسانس گونه های Thymus fedtschenkoi Ronniger. و Thymus daenensis Celak. در رویشگاههای طبیعی کردستان

صفحه 25-35
جمال حسنی

4.

ارزیابی اثر روشهای خشک کردن بر کمیت و کیفیت مهمترین مواد مؤثره اسانس گونههای آویشن، بابونه، بادرنجبویه، ترخون و نعنا فلفلی

صفحه 36-48

5.

بررسی کمیت و کیفیت روغن اسانسی گیاه ترخون (Artemisia draconculus L. ) در روشهای مختلف تقطیر

صفحه 49-55

6.

بررسی و مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه بومادران Achillea millefolium subsp. millefolium با دو روش تقطیر با آب و دستگاه مایکروویو

صفحه 56-64

7.

اوت اکولوژی، اتنوفارماکولوژی، بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی گیاه دارویی بومادران هزاربرگ ( Achillea millefolium L.sub sp. millefolium ) و تهیه طیف فلورستیک گیاهان دارویی روستای کوهستانی چهارباغ (جنوب شرق استان گلستان)

صفحه 68-84


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب