. (1392). مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی C. reticulata Blanco. در استان مازندران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 50-63.
. "مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی C. reticulata Blanco. در استان مازندران". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1392, 50-63.
. (1392). 'مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی C. reticulata Blanco. در استان مازندران', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 50-63.
. مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی C. reticulata Blanco. در استان مازندران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 1(2): 50-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب