1.

بررسی ترکیب های تشکیل دهنده و اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره الکلی گیاه دارویی Artemisia spicigera C. Koch. از استان مازندران

صفحه 1-12

2.

بررسی و مقایسه ترکیب های شیمیائی روغن اسانسی دو گونه از جنس"اسکنبیل" ( Calligonum L. ) منطقه آران و بیدگل

صفحه 13-24

3.

تاثیر فاصله کاشت و دور آبیاری بر عملکرد، بازده اسانس فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی مرزه بختیاری ( Bunge. Satureja bachtiarica )

صفحه 25-38

4.

مقایسه کمیت و کیفیت مواد مؤثره روغن اسانسی شش گونه از جنس آویشن (Thymus L.) در دو فاز رویشی و زایشی در استان یزد

صفحه 39-49

5.

مقایسه مواد موثره اسانس پوست میوه و کیفیت آبمیوه در کولتیوارهای مختلف نارنگی C. reticulata Blanco. در استان مازندران

صفحه 50-63

6.

بررسی اثر تاریخ کاشت و همزیستی قارچ مایکوریزا بر خصوصیات فیزیولوژیک و مواد موثره سه رقم گیاه دارویی رازیانه ( Foenicumlum vulgare Mill. ) بومی ایران

صفحه 64-75

7.

بررسی میزان ماده موثره هیپریسین در گیاه دارویی علف چای L. Hypericum perforatum ( در رویشگاه های مختلف غرب گلستان )مطالعه موردی: پارک ملی گلستان، رامیان)

صفحه 76-87

8.

استخراج و تعیین مقدار کلروژنیک اسید با استفاده از روش نوین میکرواستخراج فاز جامد در گیاه دارویی سرخارگل Echinacea purpurea (L.) Moench

صفحه 88-95


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب