خدیو سروستانی, علی, دژم, محمود. (1393). بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), 43-51.
علی خدیو سروستانی; محمود دژم. "بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2, 1, 1393, 43-51.
خدیو سروستانی, علی, دژم, محمود. (1393). 'بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 2(1), pp. 43-51.
خدیو سروستانی, علی, دژم, محمود. بررسی ترکیبات فنلی و عملکرد آنتیاکسیدانی عصارههای آبی و متانولی برگ سه گونه از جنس Pistacia در منطقه سروستان شیراز. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 2(1): 43-51.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب