گودرزیان, مریم, قاسمی, الهه, منصوری فر, سیروس, سعیدی, محسن. (1393). تغییرات فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت، غلظت مالون‌دی‌آلدئید و شاخص‌های جوانه‌زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(10), 19-28.
مریم گودرزیان; الهه قاسمی; سیروس منصوری فر; محسن سعیدی. "تغییرات فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت، غلظت مالون‌دی‌آلدئید و شاخص‌های جوانه‌زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 10, 1393, 19-28.
گودرزیان, مریم, قاسمی, الهه, منصوری فر, سیروس, سعیدی, محسن. (1393). 'تغییرات فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت، غلظت مالون‌دی‌آلدئید و شاخص‌های جوانه‌زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(10), pp. 19-28.
گودرزیان, مریم, قاسمی, الهه, منصوری فر, سیروس, سعیدی, محسن. تغییرات فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت، غلظت مالون‌دی‌آلدئید و شاخص‌های جوانه‌زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 4(10): 19-28.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب