1.

تأثیر باکتری‌های افزاینده رشد بر مؤلفه‌های جوانه‌زنی بذر گندم (رقم مروارید) تحت آلودگی به نیترات مس

صفحه 1-9
الهه تشکری فرد؛ فاطمه تقوی قاسمخیلی؛ همت اله پیردشتی

2.

اثر جیبرلین بر شاخص‌های جوانه‌زنی، پروتئین و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت بذر پیش تیمار شده کلزا تحت شرایط تنش خشکی

صفحه 10-18
محمدصادق آزادی؛ احسان یونسی؛ سیدعلی طباطبایی؛ امید انصاری

3.

تغییرات فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت، غلظت مالون‌دی‌آلدئید و شاخص‌های جوانه‌زنی سه هیبرید ذرت در برابر تنش شوری

صفحه 19-28
مریم گودرزیان؛ الهه قاسمی؛ سیروس منصوری فر؛ محسن سعیدی

4.

توصیف کمی اثر کاهش پتانسیل آب بر جوانه ‏زنی بذر کرچک (Ricinus communis L.)‏ با استفاده از مدل‏های هیدروتایم

صفحه 29-39
ابوالفضل درخشان؛ حامد اکبری؛ بهنام کامکار؛ سیدعلی محمد مدرس ثانوی

5.

اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه‌زنی و شاخص‌های رشدی پنج رقم سویا (Glycin max L)

صفحه 40-51
گودرز باقری فرد؛ عبدالمجید رضایی؛ امین اله باقری فرد؛ شهرام محمدی؛ عباس باقری

6.

بررسی دگرآسیبی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) روی شاخص‌های جوانه‌زنی بذور زیره ‌سبز، زنیان و رازیانه

صفحه 52-65
فاطمه آگاه؛ مژده خیاط مقدم؛ رضا صدرآبادی حقیقی

7.

تاثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه‌زنی و بازیابی بذر سه گونه مرتعی استان مرکزی (Salsola rigida, Kochia prostrata, Eurotia ceratoides)

صفحه 66-75
معصومه سبزی؛ حمیدرضا ناصری؛ حسین آذرنیوند؛ محمد جعفری

8.

مقایسه اثر انبارداری بذر ارقام مختلف گندم بر جوانه زنی و رشد گیاهچه

صفحه 76-86
رسول فخاری؛ محمد توبه؛ حمیدرضا وحیدی پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب