اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, نجفی, شهلا. (1395). بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و بهینه‌سازی استخراج مواد موثره میوه گیاه Capparis spinosa L. در منطقه سیستان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), 35-45.
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی; شهلا نجفی. "بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و بهینه‌سازی استخراج مواد موثره میوه گیاه Capparis spinosa L. در منطقه سیستان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 3, 1395, 35-45.
اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, نجفی, شهلا. (1395). 'بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و بهینه‌سازی استخراج مواد موثره میوه گیاه Capparis spinosa L. در منطقه سیستان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(3), pp. 35-45.
اسمعیل زاده بهابادی, صدیقه, نجفی, شهلا. بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و بهینه‌سازی استخراج مواد موثره میوه گیاه Capparis spinosa L. در منطقه سیستان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 4(3): 35-45.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب