1.

بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و بهینه‌سازی روش‌های مختلف عصاره‌گیری به‌منظور تعیین بهترین روش استخراج کورکومین از عصاره‌های اتانولی گیاهL. longa Curcuma

صفحه 1-11
سمانه نوری؛ علیرضا کیاست؛ مریم کلاهی؛ رویا میرزاجانی؛ سید منصور سیدنژاد

2.

بررسی کمیت و کیفیت مواد موثره اسانس شش گونه از جنس Thymus در مرحله گلدهی

صفحه 12-22
زهرا کریمی دستگردی؛ سعداله هوشمند؛ عبدالرحمن محمدخانی

3.

بررسی اثر تنش‌ خشکی و شوری برخصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه دارویی Satureja hortensis L.

صفحه 23-35
صدیقه فابریکی اورنگ؛ ثریا مهرآباد پور بناب

4.

بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و بهینه‌سازی استخراج مواد موثره میوه گیاه Capparis spinosa L. در منطقه سیستان

صفحه 35-45
صدیقه اسمعیل زاده بهابادی؛ شهلا نجفی

5.

بررسی اثر تنظیم‌کننده‌های رشد بر کالوس‌زائی گیاه داروئی Momordica charantia L.

صفحه 45-56
رقیه اصغرزاده؛ حسین مرادی؛ قربانعلی نعمت زاده؛ علی قنبری

6.

بررسی تولید آرتمیزینین در کالوس و گیاه Artemisia aucheri Boiss. در برابر محرک‌های نوری و اشعه UV در محیط آزمایشگاهی

صفحه 57-66
زهره بختیاری؛ غلامرضا اصغری؛ شکوفه انتشاری؛ نگین مهدی نژاد؛ محمدعلی شریعتی

7.

بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه نوروزک (Salvia leriifolia Benth.) در مراحل مختلف رشد و رویشگاه‌های طبیعی و گلخانه‌ای

صفحه 67-78
میر مهدی هاشمی؛ بهمن حسینی؛ عباس حسنی؛ رعنا قلی نژاد؛ یوبرت قوستا؛ علیرضا سیروس مهر

8.

بهینه‌سازی و مقایسه اثر شرایط مختلف استخراج (فراصوت و خیساندن) بر ترکیبات شیمیایی عصاره میوه گیاه Elaeagnus angustifolia L.

صفحه 74-94
مریم سردرودیان؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ اکرم آریان فر

9.

بررسی اثر شرایط مختلف بسته بندی و انبارداری بر میزان جوانه‌زنی بذر گیاه دارویی Matricaria chamomilla L.

صفحه 95-106
فضل الله صفی خانی؛ محمد حسن عصاره؛ عباس ده شیری؛ فرشید حسنی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب