انزابی, یونس. (1395). ارزیابی اتنوفارماکولوژی، میزان فنل، فلاوونوئید و خاصیت ضدباکتریایی عصاره الکلی گیاه بومی Allium cepa L. var. Ilkhichi. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), 85-99.
یونس انزابی. "ارزیابی اتنوفارماکولوژی، میزان فنل، فلاوونوئید و خاصیت ضدباکتریایی عصاره الکلی گیاه بومی Allium cepa L. var. Ilkhichi". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4, 4, 1395, 85-99.
انزابی, یونس. (1395). 'ارزیابی اتنوفارماکولوژی، میزان فنل، فلاوونوئید و خاصیت ضدباکتریایی عصاره الکلی گیاه بومی Allium cepa L. var. Ilkhichi', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 4(4), pp. 85-99.
انزابی, یونس. ارزیابی اتنوفارماکولوژی، میزان فنل، فلاوونوئید و خاصیت ضدباکتریایی عصاره الکلی گیاه بومی Allium cepa L. var. Ilkhichi. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 4(4): 85-99.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب