1.

ارزیابی و مقایسه محتوای فنل، فلاونوئیدکل و عملکرد آنتی اکسیدانی برگ و میوه در 14 ژنوتیپ مختلف گیاه کنار (Ziziphus mauritiana L.) در جنوب ایران

صفحه 1-14
بهمن فاضلی نسب؛ علیرضا سیروس مهر؛ ناصر میرزایی؛ مراد سلیمانی

2.

بررسی فیتوشیمیایی اسانس سه جمعیت‏ Hymenocrater calycinus (Boiss.) Benth در استان مازندران

صفحه 15-23
یونس عصری؛ فرشته ساده حسین آباد قائینی؛ آتوسا وزیری؛ محمد اکبرزاده

3.

بررسی مهمترین نیازهای اکولوژیکی، ترکیب‌های شیمیایی اسانس، فنل و فلاونوئید کل و آنتی‌اکسیدانی گیاه داروییPhlomis herba-venti به همراه تهیه طیف فلورستیک گونه‌های منطقه هزارجریب بهشهر

صفحه 24-36
عیسی جعفری فوتمی؛ موسی اکبرلو؛ معصومه مازندرانی؛ محمد رحیم فروزه

4.

بررسی ویژگی‌های مورفولوژیک، درصد و عملکرد اسانس گیاه داروییThymus kotschyanus Boiss. در تراکم‌های مختلف، تحت شرایط دیم پنج استان‌ کشور

صفحه 37-48
محمد حسین لباسچی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مریم مکی زاده؛ امیر حسین طالب پور؛ خلیل کریم زاده اصل

5.

ارزیابی تنوع برخی از شاخص های فیتوشیمیایی عصاره گل در جمیعت های خودروی گیاه دارویی .Rheum ribes L در ایران

صفحه 49-61
قادر قاسمی؛ محمد فتاحی؛ ابوالفضل علیرضالو

6.

بررسی فیتوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه گیاه دارویی سنجدL. Elaeagnus angustifolia در رویشگاه‌های مختلف منطقه شاهرود

صفحه 62-73
اسماعیل باباخانزاده سجیرانی؛ سید جواد موسوی زاده؛ خدیجه مظفری

7.

بررسی فیتوشیمیایی اسانس گیاه دارویی Salvia eremophila Boiss. در مراحل مختلف فنولوژی در استان یزد

صفحه 74-84
غلامرضا زارعی؛ عباس مروتی شریف آباد

8.

ارزیابی اتنوفارماکولوژی، میزان فنل، فلاوونوئید و خاصیت ضدباکتریایی عصاره الکلی گیاه بومی Allium cepa L. var. Ilkhichi

صفحه 85-99
یونس انزابی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب