دستور, روح اله, بخشی, داود, علی اکبر, علیرضا. (1396). ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), 37-48.
روح اله دستور; داود بخشی; علیرضا علی اکبر. "ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5, 2, 1396, 37-48.
دستور, روح اله, بخشی, داود, علی اکبر, علیرضا. (1396). 'ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 5(2), pp. 37-48.
دستور, روح اله, بخشی, داود, علی اکبر, علیرضا. ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 5(2): 37-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب