1.

ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی عصاره برگ ژنوتیپ‌های مختلف گیاه زرشک (Berberis) در شمال غرب ایران

صفحه 1-12
ناصر قلیزاده؛ بهمن حسینی؛ ابولفضل علیرضالو

2.

غربالگری اسانس و عملکرد آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های خودروی گیاه دارویی (Satureja bachtiarica Bunge.) در غرب ایران به جهت شناسایی کموتایپ‌های بهینه از گیاه

صفحه 13-23
مریم محمد زرین آبادی؛ مهدی صیدی؛ یحیی محمدی

3.

ارزیابی اثر تنش‌های‌ خشکی و شوری بر خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی چهار گونه از جنس Papaver

صفحه 24-36
بهنام داودنیا؛ جعفر احمدی؛ صدیقه فابریکی اورنگ

4.

ارزیابی و مقایسه میزان فنل، فلاونوئید کل، رزوراترول و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی در میوه گونه‌های دارویی (Vitis vinifera)، (vera Pistacia)، (Sambucus nigra) و (Ilex spinigera)

صفحه 37-48
روح اله دستور؛ داود بخشی؛ علیرضا علی اکبر

5.

بررسی فیتوشیمیایی، ارزیابی عملکرد آنتی‌اکسیدانی و آنتی-باکتریایی عصاره‌های پنج گونه دارویی Pulicaria gnaphalodes (Vent.) Boiss، Rhazya stricta L.، Salvadora persica L.، Teucrium polium L.، Hibiscus sabdariffa L. در استان سیستان و بلوچستان

صفحه 49-68
امید عزیزیان شرمه؛ محرم ولی زاده؛ علی قاسمی؛ احمد مهربان؛ افسانه کمالی دلجو

6.

ارزیابی اثر تنش شوری و پرولین بر برخی از صفات ریخت‌شناختی، فیزیکی و فیتوشیمیایی برگ در سه رقم زیتون (Olea europaea L.)

صفحه 69-84
نغیمه پوری؛ اسماعیل سیفی؛ مهدی علیزاده

7.

استخراج کیفی و کمی استویوزید از گیاه دارویی Stevia rebadiana Bertoni. با استفاده از روش فاز جامد قالب مولکولی

صفحه 86-99
سمیه آقابیک؛ مازیار احمدی گلسفیدی؛ محمد هادی سلیمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب