ترابی, مسعود. (1396). غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(29), 80-90.
مسعود ترابی. "غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 29, 1396, 80-90.
ترابی, مسعود. (1396). 'غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(29), pp. 80-90.
ترابی, مسعود. غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 9(29): 80-90.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب