1.

بررسی برخی از ویژگی های مورفو- فیزیولوژیک، انتقال مجدد ماده خشک و عملکرد دانه گندم تحت کاربرد کلرمکوات کلراید، سولفات روی و نیتروکسین

صفحه 1-14
مصطفی احمدی؛ محمد جواد زارع؛ یحیی امام

2.

تأثیر کم آبیاری و استفاده از کودهای آلی بر صفات فیزیولوژیک و زراعی و ارقام ارزن (Panucum miliaceum L )

صفحه 15-24
جعفر مسعود سینکی؛ محمدرضا حاتمی؛ قنبر لایی؛ سعید قریب بلوک

3.

بررسی تاثیر رژیم آبیاری و پلیمر سوپرجاذب بر آنزیمهای آنتی اکسیدانت و نفوذپذیری نسبی غشاء سلولی سورگوم علوفهای رقم اسپیدفید (Sorghum bicolor L.)

صفحه 25-39
منصور فاضلی رستم پور؛ مسعود فاضلی رستم پور

4.

ارزیابی اثر کاربرد سولفات منگنز بر مؤلفه های تولید و غلظت مالون دی آلدئید کلزای بهاره در شرایط تنش کمبود آب

صفحه 40-52
شهرام لک؛ علی اصغر هدایت؛ محمد رضا دادنیا

5.

مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز در شرایط کم آبی و کاربرد پیش تیمار بذر با تنظیم کننده‌های رشد

صفحه 53-64
منا محتشمی؛ احمد نادری؛ علی اکبر قنبری؛ مجتبی علوی فاضل؛ شهرام لک

6.

ارزیابی شاخص‌های رشد دو رقم اصلاح شده و بومی برنج (Oryza sativa L.) در مدیریت‌های مختلف آبیاری

صفحه 65-79
نعمت اله صداقت؛ همت اله پیردشتی؛ علی راحمی کاریزکی؛ سعید صفی خانی

7.

غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی

صفحه 80-90
مسعود ترابی

8.

تاثیر تنش شوری بر برخی صفات فنولوژیکی، مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد رقم های گوناگون کلزا

صفحه 91-102
کامی کابوسی؛ اکبر نودهی؛ ابوالفضل فرجی

9.

بررسی تغییرات درصد پروتئین و اسید آمینه‌های لایسین و متیونین در ارقام و ژنوتیپ‌های سیب‌زمینی

صفحه 103-112
مهدی عقیقی شاهوردی؛ سعیده ملکی فراهانی؛ بهنام ممیوند

10.

اثر کود گوگرد و تیوباسیلوس بر صفات کیفی و غلظت عناصر غذایی سیب زمینی

صفحه 113-124
فرهاد گلمرادی مرنی؛ مرتضی برمکی؛ محمد صدقی؛ محمدجواد فیروزی

11.

بررسی عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تأثیر تاریخ کاشت و رقم در کشت زمستانه

صفحه 125-135
حمید نجفی نژاد؛ محمد علی جواهری؛ سید ذبیح الله راوری

12.

اثر فاصله ردیف کاشت بر کمیت و کیفیت عملکرد برخی ارقام رشد محدود و نامحدود لوبیا (Phaseolus vulgaris) در شرایط اقلیمی گیلان

صفحه 136-145
نوید کاظمی طاسکوه؛ معرفت مصطفوی راد؛ محمد حسین انصاری

13.

ارزیابی شاخص‌های کمی و کیفی علوفه ارقام یونجه در چین‌های مختلف در منطقه یزد

صفحه 146-155
سید علی طباطبایی؛ احسان شاکری؛ مژگان علی نیا

14.

تأثیر منابع کودی مختلف بر رشد و عملکرد علوفه‌ی یونجه

صفحه 156-164
محمدرضا نادری

15.

بررسی کارآیی علف‏کش آتلانتیس واختلاط آن با دوپلسان سوپر و برومایسید‏‏ ام آ در کنترل علف‏های‏ هرز گندم (Triticum aestivum L.)

صفحه 165-173
سعید سعید ی‏پور؛ زینب زلقی

16.

اثر پاکلوبوترازول بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی چمن برموداگراس تحت تنش خشکی

صفحه 174-182
اصغر پاکدل؛ حمید رضا میری؛ رامین سامانی بابادائی

17.

تأثیر عناصر ریزمغذی آهن، روی و منگنز بر برخی خصوصیات گیاه دارویی گل‌گاوزبان باغی

صفحه 183-194
عزیزاله خیری؛ محمد ویسی؛ محسن ثانی خانی

18.

بررسی فاکتورهای محیطی اثرگذار بر عملکرد کمی و کیفی آویشن دنایی (Thymus daenensis) در شرایط رویشگاهی و مزرعه‏ای

صفحه 195-203
لیلی صفایی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ داوود افیونی

19.

بهبود عمر گل‌جایی گل بریده آلسترومریا (Alstroemeria hybrida) با کاربرد ساکارز، عسل و اسید سیتریک

صفحه 204-218
داود هاشم آبادی؛ ریحانه محمدی

20.

تأثیر غلظت و زمان محلول‌پاشی اپی‌براسینولید بر ریزش جوانه گل، میوه و برخی شاخص‌های ریخت‌‌شناسی و فیزیولوژیکی پسته رقم "احمد آقایی"

صفحه 219-226
فرشته برازش؛ حکیمه علومی؛ فاطمه نصیبی؛ خسرو منوچهری کلانتری

21.

ارزش غذایی گونه‌های Halocnemum strobilaceum (Pall.) M. Bieb. وHalostachys caspica (Pall.) C. A. Meyer در مراحل مختلف فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع شمال غرب استان گلستان)

صفحه 227-241
مجید شریفی راد؛ غلامعلی حشمتی؛ محمد باقر باقریه نجار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب