یوسفی راد, مجتی, معصومی زواریان, ابوالفضل. (1396). اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(48), 92-102.
مجتی یوسفی راد; ابوالفضل معصومی زواریان. "اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12, 48, 1396, 92-102.
یوسفی راد, مجتی, معصومی زواریان, ابوالفضل. (1396). 'اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 12(48), pp. 92-102.
یوسفی راد, مجتی, معصومی زواریان, ابوالفضل. اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1396; 12(48): 92-102.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب