1.

مدل‌سازی الگوی سبز شدن گیاهچه سه گونه علف‌هرز در واکنش به دما و رطوبت خاک در مزرعه

صفحه 1-11
سمیه تکاسی؛ ابراهیم کازرونی منفرد؛ پرویز رضوانی مقدم؛ مهدی نصیری

2.

اثر نانو‌کودهای آهن، منگنز و نیتروژن بر برخی از صفات زراعی و فیزیولوژیک ارقام مختلف کنجد (Sesamum indicum L.)

صفحه 12-24
جعفر بختیاری؛ معصومه ملکی؛ مجید رستمی

3.

اثر پتاسیم بر عملکرد دانه و غلظت برخی عناصر غذایی کم‌مصرف در لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.) در شرایط تنش خشکی

صفحه 25-34
سید مرتضی زاهدی؛ فرزاد رسولی؛ غلامرضا گوهری

4.

غلظت، تجمع و تخصیص فسفر در مراحل ساقه‌رفتن و گرده‌افشانی در تعدادی از گونه‌های زراعی و هرز خانواده گندمیان

صفحه 35-51
آرزو عبیدی؛ ابراهیم زینلی؛ افشین سلطانی؛ عبدالرضا قرنجیکی

5.

ارزیابی اثر روی و سیلیس به روش‌های محلول‌پاشی نانوذرات و خاک‌مصرف بر برخی از صفات فیزیولوژیکی گیاه برنج (Oryza sativa L.)

صفحه 52-64
نوراله خیری؛ حسین عجم نوروزی؛ حمیدرضا مبصر؛ بنیامین ترابی

6.

بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی علف‌هرز کاهوی وحشی Lactuca serriola L. (مطالعه موردی مزارع روستای وامنان شهرستان آزاد شهر)

صفحه 65-77
ابراهیم غلامعلی پور علمداری؛ مارال ایری؛ جواد بیات کوهسار؛ زینب اورسجی

7.

ارزیابی ژنتیکی برخی جمعیت‌های گیاه دارویی زیره‌ سیاه (Carum carvi)با استفاده از نشانگرهای RAPD و ISSR

صفحه 78-91
لیلا فهمیده؛ لیلا جانی پور؛ بهمن فاضل نسب

8.

اثرات هیومیک اسید و میکوریزا بر ویژگی‌های ریختی و غلظت عناصر غذایی لوبیا قرمز (Vigna radiate L.)

صفحه 92-102
مجتی یوسفی راد؛ ابوالفضل معصومی زواریان

9.

نقش منابع خارجی محافظ‌های گیاهی در تعدیل اثرات مخرب تنش‌های غیر زیستی

صفحه 103-128
علی نامور؛ هاشم هادی؛ رئوف سیدشریفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب