Shakerian, Amir, Sohrabi, Mohammad-Javad, Ghasemi Pirbalouti, Abdollah. (1391). Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 41-48.
Amir Shakerian; Mohammad-Javad Sohrabi; Abdollah Ghasemi Pirbalouti. "Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1391, 41-48.
Shakerian, Amir, Sohrabi, Mohammad-Javad, Ghasemi Pirbalouti, Abdollah. (1391). 'Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 41-48.
Shakerian, Amir, Sohrabi, Mohammad-Javad, Ghasemi Pirbalouti, Abdollah. Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 3(1): 41-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب