. (1392). incorpoEvaluation the Nutritional Value and Staling Rate of Toast Breads Fortified with Xanthan Gum and Potato Flour. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), 43-48.
. "incorpoEvaluation the Nutritional Value and Staling Rate of Toast Breads Fortified with Xanthan Gum and Potato Flour". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 1, 1392, 43-48.
. (1392). 'incorpoEvaluation the Nutritional Value and Staling Rate of Toast Breads Fortified with Xanthan Gum and Potato Flour', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(1), pp. 43-48.
. incorpoEvaluation the Nutritional Value and Staling Rate of Toast Breads Fortified with Xanthan Gum and Potato Flour. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1392; 3(1): 43-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب