عنایتی, مهسا, مختاری, علیرضا, بیات, منصور, محسنی فر, افشین, خوانساری, رضا. (1393). بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 43-48.
مهسا عنایتی; علیرضا مختاری; منصور بیات; افشین محسنی فر; رضا خوانساری. "بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1393, 43-48.
عنایتی, مهسا, مختاری, علیرضا, بیات, منصور, محسنی فر, افشین, خوانساری, رضا. (1393). 'بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 43-48.
عنایتی, مهسا, مختاری, علیرضا, بیات, منصور, محسنی فر, افشین, خوانساری, رضا. بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1393; 1(1): 43-48.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب