1.

مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ

صفحه 1-7
علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ علیرضا گلچین منشادی؛ فاطمه قربانی رنجبری

2.

بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی

صفحه 9-15
رضا شرافتی چالشتری؛ محمود رفیعیان کوپائی؛ علی شرافتی چالشتری؛ الهام صالحی

3.

ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری

صفحه 17-22
حسن ممتاز؛ رضا قائد امینی؛ منوچهر مومنی

4.

اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی

صفحه 23-29
علی احسانی؛ مجتبی رئیسی؛ علیجان تبرایی؛ ، فرهاد نیک نژاد؛ حسین نقیلی؛ مجید امین زارع

5.

مطالعه اثرات ضد قارچی اسانس گل بی‌مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه

صفحه 31-38
هدیه داودی مقدم؛ علی محمدی ثانی؛ معصومه مهربان سنگ‬ آتش

6.

گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis

صفحه 39-42
حسین معتمدی؛ امیر تاج بخش

7.

بررسی میزان تأثیر نانو اسانس‌های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه‌های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران

صفحه 43-48
مهسا عنایتی؛ علیرضا مختاری؛ منصور بیات؛ افشین محسنی فر؛ رضا خوانساری

8.

بررسی تاثیر دود مایع و اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) بر لاکتوباسیلوس بولگاریکوس

صفحه 49-55
غزال رحیم زاده؛ اسعد رخزادی؛ سمیرا بهرامیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب