امینی, فاطمه, مشتاقی, حمدالله, عباس والی, مریم. (1395). اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), 25-36.
فاطمه امینی; حمدالله مشتاقی; مریم عباس والی. "اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 3, 1395, 25-36.
امینی, فاطمه, مشتاقی, حمدالله, عباس والی, مریم. (1395). 'اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(3), pp. 25-36.
امینی, فاطمه, مشتاقی, حمدالله, عباس والی, مریم. اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1395; 3(3): 25-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب