1.

شناسنامه علمی و فهرست مطالب


2.

بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های لیستریا جدا شده از فیله ماهی شیر، میش و کولی

صفحه 1-9
ابراهیم رحیمی؛ محمد جواد جهانمرد؛ سهراب صفری؛ مهسا انصاری؛ زینب نرکی باغبادرانی

3.

بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در شیرهای خام گاو عرضه شده در منطقه‌ی اهواز و ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه ها

صفحه 11-23
علی فضل آرا؛ مهدی زارعی؛ احمد موالی زاده

4.

اثر عصاره متانولی نعناع و چوچاق بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سویا در دمای 15درجه سانتیگراد

صفحه 25-36
فاطمه امینی؛ حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی

5.

بررسی آلودگی به سارکوسیستیس در همبرگرها ی عرضه شده در کاشان با استفاده از روش هضمی

صفحه 37-44
حسین هوشیار؛ ذاکر عباس زاده؛ رضا شرافتی چالشتری؛ محسن اربابی؛ غلامعباس موسوی

6.

خصوصیات ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز

صفحه 45-56
نسیم شهابی؛ حسین تاجیک؛ مهران مرادی؛ مهرداد فروغ

7.

تأثیر ضد اتصالی بیوسورفکتانت Lactcobacillus rhamnosus بر باکتری های جداسازی شده از بیوفیلم خط تولید شیر پاستوریزه

صفحه 57-69
سیده صالحه واعظی؛ آرزو طهمورث پور

8.

جداسازی آلیسایکو باسیلوس از آب میوه جات در ایران

صفحه 71-78
ابراهیم رحیمی؛ عباس دوستی؛ ساناز دهقانژاد

9.

مروری بر مخاطرات ناشی از ویبریو در غذاهای دریائی

صفحه 79-93
مهدی رئیسی؛ رزا فتاحی؛ پرتو رئیسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب